Overbetuwe 2040Samen bepalen we de toekomst van Overbetuwe
De Omgevingsvisie 2040Samen ervoor zorgen dat het goed leven is én blijft in Overbetuwe
De Omgevingsvisie 2040Helpt inwoners, ondernemers en bestuur goede keuzes maken

concept-Omgevingsvisie Overbetuwe 2040: wat vindt u er van?

Maike Weenink 07-05-2019 591 keer bekeken 0 reacties

De conceptversie van de ‘Omgevingsvisie Overbetuwe 2040’ is klaar. We zijn benieuwd wat u er van vindt. Hieronder leggen wij uit hoe u dit aan ons kan laten weten.

Samen nadenken over onze toekomst

Hoe moet de leefomgeving in Overbetuwe er uitzien in 2040? Inwoners, ondernemers, scholieren en professionals deelden het afgelopen jaar al ideeën hierover met ons. Onder andere tijdens een scholierendebat, de Overbetuwe cafés, inloopavonden, via interviews én door te reageren op (online) stellingen. Deze ideeën en meningen vertaalden wij naar de concept- ‘Omgevingsvisie Overbetuwe 2040’.

Van concrete ideeën naar visie

We bedanken degenen die al meedachten over de toekomst van Overbetuwe. Alle individuele reacties zijn teruggebracht tot de kern en vertaald naar ambities voor de gemeenschap en de toekomst. De visie geeft daarmee nu een integrale en toekomstbestendige koers voor de leefomgeving in Overbetuwe.

Graag uw reactie!

We zijn benieuwd wat u er van vindt! De conceptversie van de ‘Omgevingsvisie Overbetuwe 2040’ ligt vanaf donderdag 9 mei 2019 tot en met woensdag 19 juni 2019 ter inzage (tijdens openingstijden) bij de informatiebalie van het gemeentehuis van Overbetuwe in Elst ('t Fort 4).

U kunt tot en met 19 juni 2019 uw (inspraak)reactie geven. Dat kan schriftelijk naar:

Gemeente Overbetuwe

College van B&W

Antwoordnummer 175

6660 VB Elst

Vergeet niet uw naam en adres (en liefst ook e-mail en telefoonnummer) op de inspraakreactie te zetten.

Digitaal kan ook via www.overbetuwe.nl, zoekterm ‘inspraakreactie indienen’. U logt dan via DigiD in en kunt zo uw reactie geven. We kunnen uw reactie ook in een gesprek doornemen. Wilt u daarvoor een afspraak maken met het team Beleidsrealisatie, bereikbaar via 14 0481.

Wat doen we met uw inspraakreactie?

Eind juni verzamelen we alle inspraakreacties. We beoordelen deze en daarna ontvangt iedereen schriftelijk een reactie op de inspraak en maken wij de definitieve versie van de Omgevingsvisie. In september en oktober bespreekt de gemeenteraad de ‘Omgevingsvisie Overbetuwe 2040’ en neemt een besluit over vaststelling.

0  Comments